Folder

undefined

I den här företagsfoldern kan du läsa mer om oss på Siljans Chark – vilka vi är och vad vi står för.  

Välkommen

Kanske har du smakat det rimmade sidfläsket, den hängmörade oxfilén eller de prisbelönta grillkorvarna? Att njuta av smaken på våra omtyckta charkdelikatesser är nämligen det bästa sättet att bekanta sig med oss på Siljans Chark. Här på vår hemsida kan du dock hitta allt förutom just smaken. Här kan du läsa om hur vi skapar våra älskade produkter, allt om urvalet av de utmärkta råvarorna till ursprungsmärkningen på förpackningarna.


 

 

Nyheter
Nyheter / 2016-09-22
Vi lanserar lokal högrevsburgare
Nu ger Siljans Chark sina konsumenter möjligheten att enkelt göra egna kvalitetsburgare på lokalt kött. I dagarna lanseras en Bistroburgare, i huvudsak gjord på högrev, med en kötthalt på 99 procent.
Nyheter / 2016-09-22
Ny produktionslinje säkrar jobb
I dagarna sätts en helt ny produktionslinje i drift i Siljans Charks fabrik i Mora. Investeringen på totalt 3,5 miljoner kronor består av en ny korvlinje som tillverkar högkvalitativ kycklingkorv åt HK Scan.
Nyheter / 2016-08-22
Vi söker Slaktdjursinköpare
Brinner du för öppna landskap och lantbruk i våra bygder, gillar att göra affärer och skapa nya långsiktiga kundrelationer? Då kan du vara vår blivande inköpare.