Jobba hos oss

 

JOBB2

Det erbjuder Siljans Chark

Våra gemensamma värdeord och en viktig del av jobbet är att vara en ansvarstagande, målinriktad lagspelare. Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete som värnar om det lokala i Dalarna, där du förväntas kunna göra stor skillnad för Siljans Chark.

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners

Din ansökan skickar du till intresse@hnpar.com senast den 21 januari 2018

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Martin Ogemar, 0722-37 21 30.

---

Siljans Chark AB är ett lokalt matföretag i Dalarna som erbjuder konsumenter i Dalarna och angränsande regioner lokalt producerade högkvalitativa produkter baserade på kött från regionen. Siljans Chark säljer sina lokalproducerade produkter främst via matbutiker och restauranger i Dalarna med omnejd men också i välsorterade butiker i angränsande län och Stockholm. Verksamheten består av ett slakteri i Ickholmen utanför Rättvik och en charkuterifabrik i Mora. Vi omsätter ca 200 miljoner och har ca 110 duktiga medarbetare.
Den största ägargruppen är lokala/regionala köttproducenter som är aktieägare, tillsammans äger de 47% av bolaget, HK Scan äger 39% och ett Älska Lokalt AB som är lokala investerare äger 14%.

Arbetsledare för paketeringsavdelningen

Har du lätt att se helheten? Har du förmågan att effektivt driva verksamheten framåt? Värnar du om det lokala? Då har vi tjänsten för dig!

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placeringsorten är Mora. 

Arbetsuppgifter

Som ledare över Paketeringsavdelningen kommer du att leda det dagliga arbetet och ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande lagar och företagets policy, rutiner och regler. Du har det totala ansvaret över din grupp som består av 10 medarbetare där du bland annat genomför och föredalar det dagliga arbetet, planering av bemanning på dag- och veckobasis samt utvecklingssamtal.

Vidare ansvarar du för:
  • Arbetsmiljön
  • Att produktkvaliteten efterföljs och bedriver verksamheten enligt vår kvalitetshandbok
  • Dag- och veckoplanering inom arbetsområdet
  • Driva utveckling och arbetsplanering på avdelningen.
  • Regelbunden uppföljning och åtgärdshantering på avdelningen mot uppsatta mål.
  • Regelbunden avstämning med produktionschef och sälj/marknad på uppsatta möten och vid behov.
  • Delta i företagets löpande utvecklings- och effektiviseringsarbete på produktionsanläggningen.
  • Företagets kontaktperson till leverantörer, åkare och övriga intresseföretag som berör arbetsområdet.
  • Ständiga förbättringar
Kvalifikationer

Vi ser att du har industriell vana och erfarenhet från en produktionsledande befattning med personalansvar, gärna inom livsmedelsindustrin. Du är en naturlig ledare som drivs av utveckling och vill ta din avdelning till nästa nivå. Samarbete är en självklarhet för dig och du har förmågan att få med dig dina medarbetare. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i text och i tal.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med olika typer av människor, drivande och tydlig. Eftersom vi växer så är du en person som tycker det är roligt med utveckling och gärna bidrar till den inom ditt område. Du är van att arbeta strukturerat och är noggrann och kvalitetsmedveten.

Du har förmågan att ta till vara på dina kollegors utvecklingspotential och vi förutsätter att du är en god ledare och föregår med gott exempel inför övrig personal.